Libert Paints is een Belgische verfspecialist die een uitstekende reputatie geniet bij de vakman. Om hun 2-laags gevelverfsysteem Resilox ook bij consumenten te promoten, werkten we een online marketingcampagne uit die het merk op de socials… in de verf zette.

Social media marketing

Onze content creators bedachten informatieve en aantrekkelijke social media posts voor Facebook, Instagram en LinkedIn, van carrousels tot linkposts. Onze digital marketeers maakten ze vervolgens zichtbaar voor de juiste doelgroepen om zo de kans op een reactie te vergroten. Daarnaast zetten ze ook sequential remarketing ads op. Bezoekers van de Libert Paints website krijgen de Resilox ads hierdoor in een bepaalde volgorde te zien.
Op die manier leiden we de potentiële klant stapsgewijs doorheen de marketing funnel, van awareness naar conversie.

Google Advertising

Naast social media advertising voorzagen we uiteraard ook Google ads in ons online marketingplan. Na een grondige keyword analyse ontwikkelden we SEA campagnes die speciaal afgestemd waren op het Resilox gamma.

We gebruikten bovendien ook Display ads om geïnteresseerden naar de website te sturen waar ze alles te weten kwamen over het assortiment. Resilox online uit de verf laten komen? Daarvoor draaiden we niet rond de pot!