Zijn sterk imago extra in de kijker zetten en professionele klanten nog gerichter benaderen. Vooral online. Zo gezegd, zo gedaan. Met een dynamisch contentmarketingplan en een power update van zijn concept visual springt Henco er vandaag meer dan ooit uit.

We care to connect!

A-merk voor professionals

Henco is een Europese producent van buizen, fittingen en toebehoren voor verwarmings-, gas- en sanitaire installaties in de woningbouw en utiliteit. Het is een A-merk dat dicht bij zijn installateurs staat. Het denkt mee na over de juiste oplossing en ontwikkelt materialen en gereedschappen die hun werk efficiënter maken. Om installateurs, maar ook architecten, studiebureaus en de groothandel nog gerichter te benaderen, creëerden we een aparte b2b-site. Deze spin-off van de corporate website moet Henco meer online visibiliteit bij zijn professionele doelgroepen opleveren en, uiteindelijk, leiden tot meer conversies.

Conceptbeeld krijgt update

Tot slot nog dit: de olifant staat al meer dan 25 jaar symbool voor de sterke kwaliteit van de Henco producten. Wij gaven het beeld recent een make-over, zonder aan de krachtige uitstraling ervan te komen. Henco lanceerde het conceptbeeld van de olifant met een meerlagenbuis tussen zijn slurf in maart op Mostra Convegno Expocomfort, een internationale beurs voor HVAC-professionals.
En ook op het nieuwe platform staat het centraal. Een krachtig signaal naar de doelgroepen dat het verhaal van Henco nog lang niet uit is.

 

Content marketing op maat

De nieuwe website biedt Henco een dynamisch platform waarop het zijn expertise maximaal kan uitspelen. Het kan eenvoudig gevuld worden met inspirerende content op maat van de professionele gebruikers: informatie over producten, projecten, beursdeelnames ... Alles wat binnen de interessesfeer van de doelgroepen ligt, heeft er zijn plaats. De content is bovendien duidelijk onderverdeeld in 6 categorieën. Wie testimonials, een bijzondere referentie of de nieuwsberichten wil raadplegen, hoeft alleen de juiste topic te selecteren. De gebruiksvriendelijke navigatie verhoogt het toegankelijk karakter en laat bezoekers toe snel door de content van henco live te lopen.