De Prêtre Orthopedie zet stap vooruit met nieuwe website

Een schoenoplossing voor elk voetprobleem

De Prêtre Orthopedie is zoveel meer dan zomaar een schoenenwinkel. Het is een orthopedisch centrum waar personen met een voetafwijking terecht kunnen voor op maat gemaakte orthopedische schoenen en steunzolen. Daarnaast kunnen klanten er ook terecht voor voetanalyses en voetverzorging. Het team van orthopedische schoentechnici en podologen heeft een schoenoplossing voor elk probleem. Service op maat van de voeten, daar draait het om. Om meer surfers te bereiken én overtuigen met hun diensten, rekende de orthopediespecialist op de onlinemarketingdiensten van D’M&S.

Performante website & -shop

Eerst en vooral wou De Prêtre Orthopedie een nieuwe website laten maken. We lieten een fris design los op de site en maakten een analyse van de gebruiksvriendelijkheid en webperformantie. Op basis hiervan besloten we de webshop volledig te integreren in de website. Vroeger moesten klanten namelijk een aparte shop bezoeken. Daarnaast optimaliseerden we ook de checkoutprocedure, waardoor het aankoopproces eenvoudiger en aantrekkelijker werd. Op elke productpagina voorzagen we bovendien tips voor de aankoop van aanverwante producten. Het resultaat? Meer bezoekers en meer conversies via www.depretre.be.

Grotere online vindbaarheid

Het laten maken van een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website is niet voldoende. Je moet ook gevonden worden op het net. Daarvoor zetten we onze onlinemarketingdiensten in. Onze experts analyseerden de online vindbaarheid van De Prêtre Orthopedie en stippelden uitgekiende SEO- en SEA-campagnes uit. We hielden hierbij rekening met populaire zoekwoorden en doelpubliek. Onze SEO-aanpak rendeert, want De Prêtre Orthopedie scoort nu bovenaan voor relevante trefwoorden zoals ‘orthopedische schoenen’ en voor merkgerelateerde zoektermen. Ook voor SEA of online advertising richtten we ons op de belangrijke schoenmerken, waarbij we lokaal targeten op West- en Oost-Vlaanderen. Zo realiseerden we heel wat extra conversies. Een flinke stap in de goede richting voor De Prêtre Orthopedie.