Danilith op de radio

Uniek bouwrecept

Bouwonderneming Danilith bouwt traditioneel huisgemaakte kwaliteitswoningen. Dat doet het al sinds de jaren 1960 met een zelf ontwikkeld en beproefd geautomatiseerd systeem. Gevel- en dakelementen worden ‘thuis’, in de ateliers in Wortegem-Petegem, opgebouwd met traditionele materialen en op de werf in elkaar gezet. Om mensen vertrouwd te maken met de kwaliteiten van dat procedé, promoot Danilith vandaag zijn ‘bouwrecept’ onder de noemer Home made Homes.

Nationale campagne met regionaal accent

De promotiecampagne werd gelanceerd op Batibouw (zie case) met een opvallende stand, advertenties, een volledig nieuwe website (www.danilith.be), brochures en een rist andere communicatietools.

In de aanloop naar de opendeurdagen van zaterdag 28 en zondag 29 maart ging deze week in Nederlandstalig en Franstalig België én in Noord-Frankrijk ook een radiocampagne van start. Het ‘huisgemaakte’ aspect van de Danilith woningen werd extra in de verf gezet door een reeks spotjes met een regionaal accent. Kwestie van de afstand met de luisteraar zo klein mogelijk te houden… Als je ze nog niet gehoord of net gemist hebt op Studio Brussel en Radio Contact kun je nu hier het resultaat beluisteren - in sappig West-Vlaams, Brabants, Antwerps en in een wat informele variant van het Frans. Straks ook op France Blue.