ClaeysComm
Publishing zonder zorgen

Zoek je een publishing partner voor de opmaak van catalogen, brochures, jaarverslagen, leaflets, advertenties, social media posts of andere publicaties? Vast of om piekmomenten op te vangen? ClaeysComm heeft de expertise om al je crossmedia publishing opdrachten in goede banen te leiden. Creatief en tot in de puntjes verzorgd. Precies zoals jij het wil!

Beeldbewerking & retouches

Fotografie in studio of op locatie, packshots detoureren, foto’s bewerken zodat ze haarscherp en met krachtige kleuren eruit springen. Colour management en kleurprofielen gebruiken. Onze beeldbewerkers weten perfect hoe ze beelden moeten laten schitteren!

Full graphic service

Meer dan prepress of beeldbewerking nodig? Wij geven graag een full publishing service. Binnen de D’M&S groep hebben we alles in huis om ook je huisstijl en logo op te frissen of van nul te ontwerpen. Copywriting, vertaling of redactiewerk? Fotografie? Een creatief concept voor een reclamecampagne? Een website of een online marketingstrategie? Alles kan.

Wat kunnen we voor jou doen?

Je publicaties grafisch op punt te zetten? Een brochure met meerdere taalversies of afgeleide formaten. Een cataloog met te retoucheren packshots. Prijslijsten of verpakkingen die volgens een vast stramien de juiste vorm moeten krijgen. Of moet je inhoudelijke aanpassingen verwerken of een nieuwe publicatie ontwerpen? Jij vraagt, wij brengen het voor mekaar! From scratch of op basis van je oude bestanden.

Prepress & premedia

ClaeysComm verzorgt al je prepress en premedia opdrachten. We maken je documenten en beelden klaar voor publicatie. Print of digitaal? Onze experten hebben de grafische skills om elk bestand met oog voor detail af te werken.

Packaging

Het ontwikkelen van een verpakking is specialistenwerk. Dozen, labels of sleeves. Ons packaging team heeft de ervaring om elke verpakking, ongeacht het formaat of de toepassing, de juiste vorm en stijl te geven. We werken de verpakking uit zoals jij dat wil, en voorzien alle nodige wettelijke vermeldingen.

Waarom je graag zal samenwerken met ClaeysComm:
 

team

Ervaren team

We hebben de technische kennis en grafische ervaring om uw publicaties met oog voor detail af te werken. Binnen een strakke deadline, in meerdere talen en efficiënt.

volume

Grote volumes of ad hoc

Catalogi, folders, magazines, flyers … Wij verzorgen elke opdracht volgens jouw ontwerp en geheel in lijn met je huisstijl.

contact

1 op 1 contact

Je hebt rechtstreeks contact met de medewerker die jouw opdracht uitvoert. Correcties doorgeven of aanpassingen bespreken? Da’s zo gebeurd!

tech

Nieuwste technologie

We werken met de nieuwste programma’s en technologieën voor het importeren, opmaken en opslaan van je bestanden (e-catalog, Imports, DAM, Adobe Creative Suite, automatisatie, …).

Enkele van onze klanten