Een project met Danilith is voor ons als thuiskomen. Onze samenwerking voelt ondertussen als een goed draaiend huishouden. Er lag dan ook al een stevig fundament voor we de website (opnieuw) onder handen namen.

Optimale user experience 

Wanneer je bedrijf groeit, groeit ook je website. Nieuwe services en producten vertalen zich naar meer webpagina’s. Op een bepaald moment is het tijd om even met een vergrootglas naar de structuur te kijken. Dat hebben we samen met Danilith gedaan. We herstructureerden en vereenvoudigden de website om de beleving van de klant opnieuw te verbeteren.

Warme website

Een dynamisch en warm nest, dat moest de website worden. We hebben gekozen om het online interieur van Danilith te moderniseren. Dat deden we door het toevoegen van video, duidelijke CTA’s en een vernieuwde, user-friendly lay-out. Doorheen de hele website vloeit een warme, familiale sfeer die de merkwaarden van Danilith perfect aanvullen.

 

Consistent verhaal  

Het concept ‘Home made Homes’, dat je in onze vorige Updates al kon ontdekken, staat nu meer dan ooit centraal op de nieuwe website. Het loopt als een rode draad door alle content en liet ons toe een duidelijk en consistent verhaal te schrijven dat mooi aansluit bij de waarden van Danilith.