Bouwonderneming Danilith levert al meer dan 100 jaar woningen en appartementen af volgens een eigen bouwsysteem. Het resultaat? Perfecte Home made Homes. Om deze kwalitatieve, hoogstaande woningen online extra in de spotlights te zetten, bouwden we Danilith digitaal verder uit.

Dynamische website

Als eerste namen we de website onder handen. Onze developers gebruikten eerder geshoote dronebeelden om de statische banners van verschillende webpagina’s te vervangen. Visueel oogt de website nu veel dynamischer en aantrekkelijker voor potentiële klanten.

Bekijk de video

Up-to-date online marketing

Ook onze online marketeers zaten niet stil. Te beginnen met de overgang naar Google Analytics 4 (GA4). We zetten zo’n account op voor Danilith waardoor ze nu helemaal mee zijn met de nieuwste ontwikkelingen op vlak van digitale analyses. We volgen bovendien de SEA ads steeds nauwkeurig op. Aangezien we daar mooie resultaten mee behalen, zetten we er extra op in.

Verder bouwen op social media

Tot slot verzorgen we als trouwe partner ook de sociale media van Danilith. Dat doen we met aantrekkelijke en informatieve posts voor Facebook en Instagram. Die adverteren we vervolgens naar de juiste doelgroepen om iedereen te laten dromen van zijn of haar perfecte Home made Home.
Staat Danilith vandaag digitaal een trapje hoger? Check!