Een nieuw design en een gestroomlijnde structuur die bezoekers recht naar de juiste content leidt, maken de nieuwe corporate website van Manuchar performanter dan ooit. Digital transformation meets lead generation!

Corporate website activeert leads

Manuchar is een wereldspeler in de distributie van chemicaliën naar groeilanden. Daarnaast levert het back-to-back trading diensten en verzorgt het de logistiek in tal van industriële sectoren. Dat drieledige aanbod springt vandaag duidelijk in het oog op de nieuwe corporate website die we ontwikkelden om leads beter te informeren en efficiënter te converteren. 

Het opgefriste design, de uitgebreide content en de efficiënte offerteflow geven Manuchar online ongetwijfeld een boost.


De meerwaarde van waardevolle content

Inhoudelijk verrijkten we de site met content op maat van de bezoekers. Zo gaven we meer aandacht aan de verschillende sectoren waarin Manuchar actief is en koppelden die aan de bijhorende chemische producten. Om het overzicht te bewaren en sneller producten te vinden, integreerden we in de site ook een volledig alfabetisch gerangschikte productlijst. Een offerte aanvragen? Dan kom je vanaf nu direct bij de juiste afdeling terecht.

Sterke inhoud boost merkimago

Het opgefriste design, de uitgebreide content en de efficiënte offerteflow geven Manuchar online ongetwijfeld een boost. Verder zorgden we er ook voor dat de bijgewerkte kaart met zijn wereldwijde aanwezigheid, het CSR-programma en de jobpagina er optimaal uitspringen. De Manuchar website is daarmee een inhoudelijk solide merkversterkende tool.

Go live met video op de socials

De nieuwe corporate site lanceerden we met een verhelderende video waarin we de belangrijkste nieuwigheden nog eens op een rijtje zetten. De medewerkers van Manuchar kregen de primeur in een sneak peek, daarna werd het filmpje gedeeld op LinkedIn.

And there’s more to come…

De Manuchar website is work in progress. Binnenkort zullen bijvoorbeeld de internationale affiliates de beschikbare content kunnen gebruiken voor hun eigen website. Door die te linken met de corporate site blijft hun site dan automatisch up-to-date. Het is maar een van de vele extra features die we in de toekomst zullen uitrollen. Wordt dus vervolgd.