De energieprestaties van grote gebouwen efficiënt onder controle houden, is geen sinecure. VMA richtte daarom VMANAGER op. Wij gaven de lancering van deze nieuwe business unit en zijn producten extra gewicht met een visueel concept en tools op maat. 

Gewichtige conceptvisual

Om facility managers en andere doelgroepen bekend te maken met de boodschap van VMANAGER en hen te overtuigen van de meerwaarde van deze slimme en duurzame gebouwbeheersoplossing, gaven we de communicatie een opvallende twist. De conceptvisual van een ‘energie-obees’ gebouw trekt de aandacht en roept bedrijven op om hun gebouwen in topconditie te houden… met VMANAGER.

Heldere website

De conceptvisual opent ook de website www.vmanager.be. Deze ontwikkelden we mooi in lijn met de VMA-huisstijl. VMANAGER wordt er van naaldje tot draadje, in een heldere structuur, met duidelijke content én de nodige voorbeelden voorgesteld. 

Nog vragen? Bekijk de video! 

Omdat een beeld soms meer zegt dan duizend woorden maakten we ten slotte ook een filmpje. De animatievideo laat in amper twee minuten zien wat VMANAGER precies is en hoe het helpt het energiebeheer van gebouwen onder controle te houden – en wat dat oplevert. De video ging al rond op Facebook en is de ideale tool om de nieuwe oplossing van VMA te promoten via andere kanalen. Wordt vervolgd.