Je bedrijf bestaat 30 jaar. Een ideaal moment om je verdelers te bedanken voor het vertrouwen en de wereld te laten zien dat je nog altijd goed bezig bent. Voor Orfit Industries uit Wijnegem verpakten we die verjaardagsboodschap in een imagoversterkend concept dat ook het brand engagement een boost gaf.

Logo Orfit

Het zit ‘m in een paar woorden

Orfit Industries is een wereldspeler in ‘innovative thermoplastics’. Meer dan die twee woorden hadden we niet nodig om duidelijk te maken dat hun expertise in het ontwikkelen van medische hulpmiddelen in kunststof al 30 jaar top is.

Een kleine grafische ingreep volstond om er een originele verjaardagssignatuur van te maken. Het moet niet altijd ‘happy birthday’ zijn...

Meer dan een verjaardag viert het concept het sterke imago van het bedrijf.

Direct mailing om van te smullen

Geen verjaardag zonder cadeautjes! Trouwe verdelers van de Orfit producten kregen een fijn bericht in hun mailbox dat hen bedankte voor hun jarenlang engagement en een lekker extraatje aanbood: een doosje met chocolaatjes van de Knokse Chocolatier M. Dat moesten ze dan wel bestellen via het online registratieplatform. Wij verzorgden de opmaak en de handling van deze gesmaakte en fel gewaardeerde direct mailing.