Wallfashion-specialist Grandeco trakteerde zijn medewerkers op een familiedag in heuse festivalstijl! De feeërieke pop-upbar Treelove in Tielt was op 17 september het decor voor een dag vol fun. Onze eventplanners leidden de dag in goede banen en voorzagen kinderanimatie, foodtrucks, een fotozoektocht, een dj en meer!

Nazomers personeelsevent

Behangpapier, muurstickers, -accessoires, -tapijten en zelfs digitaal behangpapier. Bij Grandeco Wallfashion Group Belgium draait alles rond muurdecoratie. Met meer dan 300 medewerkers in meer dan 80 landen is het innovatieve bedrijf een van de belangrijkste behangpapierproducenten ter wereld. Grandeco wou een ‘grand’ event organiseren om zijn medewerkers en hun gezinnen in de bloemetjes te zetten. D’M&S kwam op de proppen met het concept Summer Festival, het ideale familiefeest om de zomer mee uit te zwaaien. We trokken het festivalconcept fanatiek door, tot aan de polsbandjes, houten bewijzering en foodtrucks aan toe! Ook de uitnodigingen die D’M&S ontwikkelde, barstten van de summer vibes.

Feeërieke locatie

Op zondag 17 september ontvingen we 300 genodigden in de pop-upbar Treelove in Tielt. Zoals de naam al doet vermoeden, ligt deze zomerse openluchtbar verscholen tussen de bomen en heeft het alles wat een zomerbar nodig heeft: zand, gras, loungy zetels en zelfs blokhutten. In deze feeërieke omgeving ontmoetten collega’s en hun gezinnen elkaar voor een dagje heerlijk relaxen.

Vertier voor jong & oud

Naast de kinderanimatie en fotospeurtocht die kinderen én volwassen vermaakte, genoot iedereen van de streetfood die de foodtrucks serveerden. Natuurlijk waren er ook heerlijke drankjes te krijgen, zoals zomerse cocktails of mocktails voor degenen die alcohol mijden. We richtten ook een creahoekje in waar de kids creatief konden zijn met muurdecoratiematerialen van Grandeco. De leukste werken hangen nu in de toonzaal van de wallfashion-specialist. Na de fotospeurtocht ontving de winnaar van de zoektocht een Bongo-bon en trakteerden we iedereen op een ijsje en een laatste drankje. Zo konden we nog één keer toosten op de zomer!