Om het 25-jarig bestaan van lijmkit Fix ALL te vieren, had Soudal grootse plannen. Zo kwamen ze bij ons aankloppen met één belangrijke vraag: hoe kunnen we met dit jubileum impact op de markt creëren?

Na de nodige brainstormsessies kwamen we met een plan dat blijft plakken!

 

Jubileum in de spotlights

Om de mijlpaal van lijmkit Fix ALL op een originele manier in de kijker te brengen, zorgden we voor extra visibiliteit dankzij een uniek campagnebeeld met stopping power.

De creatieve insteek benadrukten we met een catchy song die uiteindelijk ook in het POS-materiaal geïntegreerd zou worden.

 

Campagnebeeld: from scratch to finish

Aan de creatie van een origineel campagnebeeld gaan uiteraard heel wat stappen vooraf. Zo stonden we in voor het concept, de selectie van de modellen, de fotoshoot én de beeldbewerking.

We fiksten alles zelf, met onze inhouse creatives.

Een campagne waar muziek in zit

Geen verjaardagsfeest zonder een streepje muziek! Daarom gaven we de campagne een extra boost met een catchy party song: 25 years of sticking together. Na het schrijven van de lyrics namen we deze oorworm op in de studio en brachten we er een korte, middellange en lange versie van uit. Ambiance verzekerd, online én in-store, op de verdeelpunten.

Klaar voor de nieuwste meezinger? Zet maar lekker luid:

Ook op zoek naar een creatief concept voor een publiciteitscampagne?

Of misschien heb je al een  idee voor ogen en wil je dat graag  uitwerken? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij helpen je graag verder voor een campagne die een sterke indruk nalaat.

Of lees meer over concept design of onze aanpak voor creatieve communicatie.