EnergyDrive (het vroegere Brusol Mobility) verzorgt de installatie van elektrische laadpalen in heel België. Wij stuurden hen digitaal mee de juiste richting uit met een functionele en mobielvriendelijke website.

Online betalen aan laadpalen doe je zo…

Elektrisch rijden is niet te stoppen. Dat weet ook EnergyDrive, onderdeel van de groene energieproducent EnergyVision die slimme energieoplossingen voor particulieren en bedrijven ontwikkelt in België, China en Marokko.

In het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is EnergyDrive volop bezig met de uitrol van de publieke laadinfrastructuur. Wij stapten mee in het project en ontwierpen een eenvoudige landingspagina die gebruikers kort uitlegt hoe je aan een laadpaal moet betalen.

Landingspagina checken

Betalen voor een elektrische laadbeurt is bij EnergyDrive supersimpel. Scan de QR-code op de paal en je komt terecht op een mobielvriendelijke landingspagina. Die informeert je in drie talen én in 1-2-3 over de betalingsprocedure.

Omdat je meestal betaalt met je smartphone startten we de ontwikkeling van de site met mobile first wireframing. Ideaal om de usability en het design optimaal af te stemmen op mobiel gebruik.

Laadpaal zoeken?
Direct gevonden met de locator!

De site die we voor EnergyDrive maakten, helpt je ook snel een laadpaal in Brussel te vinden. Hiertoe integreerden we een gebruiksvriendelijke charger locator. Benieuwd waar er één staat? Check de website.