Weinig mensen weten dat distributeur Vink ook afsluiters verdeelt. Hoog tijd dus om zijn doelgroep daarvan op de hoogte te brengen. D’M&S ontwikkelde een 3-delig concept dat we gebruikten voor een direct mailing en voor de aankleding van de beursstand van Vink.

Halffabrikatenverdeler
in de schijnwerpers

Vink is distributeur van kunststof halffabrikaten en beschikt over het grootste aanbod in Europa. Leidingsystemen, thermoharders, montagematerialen, slangen, gevelbekleding, beglazingsmaterialen, windowfilms … Het gamma van Vink is enorm. Niet iedereen weet dat het bedrijf ook afsluiters aanbiedt. Dit zijn apparaten die de doorstroming van vloeistoffen regelen. Om ingenieurs, installateurs en andere potentiële klanten te wijzen op het aanbod afsluiters, vroeg Vink ons een creatief concept uit te werken.

Een sluitend concept

Onder het motto ‘Control every flow’ ontwierpen onze creatives een beeld dat een afsluiter laat zien die vloeistof uitstoot. De vloeistof die eruitloopt heeft de vorm van een draak, een groep galopperende paarden of vliegende vogels. Het driedelige concept springt direct in het oog en maakt samen met de headline duidelijk dat de afsluiters van Vink maximale controle bieden. Het concept integreerden we ook in een uitklapbare direct mailing en in maart gebruikt Vink het beeld met de draak als achterwand voor zijn beursstand op 'Pumps & Valves'.