ZOUTE GRAND PRIX® exclusiever dan ooit

Perskwaliteit

De ZOUTE GRAND PRIX® in Knokke-Heist kan elk jaar op een ruime belangstelling rekenen van pers en publiek. Om journalisten van de juiste media naar de mondaine badstad te trekken, stelden we ook nu weer een persplan op dat zich vooral richtte tot de kwalitatieve, binnen- en buitenlandse media. Niveau Sabato, De Tijd, De Standaard … Zij werden persoonlijk benaderd en met primeurs en scoops aangespoord om te berichten over het exclusieve automotive én lifestyle karakter van het oldtimerfestival. Met succes. Voor, tijdens en na kreeg het evenement ruime aandacht in kranten en magazines, op televisie en websites. Journalisten die ter plaatse de sfeer wilden komen opsnuiven, konden via de website een persaccreditatie aanvragen.

Tijdens de vier dagen van het evenement konden ze dan in het perscentrum terecht met vragen over het programma of voor interviews.

Pimp my site

De perswebsite die we de voorbije jaren speciaal hadden ontwikkeld om de persaanvragen in goede banen te leiden en journalisten over het evenement te informeren, was dit jaar voor het eerst in de vernieuwde event website geïntegreerd. Die laatste hadden we een grondige make-over gegeven, met meer dynamiek (check de video header op de homepage) en content-wise vooral extra aandacht voor de blogsectie. Die vulden we op regelmatige basis met nieuws over het event, partners, deelnemers en sponsors. Interessant leesvoer voor liefhebbers van blinkende bolides en de betere blingbling.

Ook op de social media (met Facebookposts en tweets voor, tijdens en na het event) en een actieve e-mailmarketingstrategie hielden we de aandacht voor ZOUTE GRAND PRIX® bij pers en publiek voortdurend hoog.

Extra vipevenement

En over blingbling gesproken. Voor het eerst in de geschiedenis van de ZOUTE GRAND PRIX® hield de rally halt in de Guldensporenstad Kortrijk. Op de Grote Markt hadden we een vipzone ingericht waar genodigden de deelnemende oldtimers van dichtbij konden bewonderen. Ondertussen kregen zij en hun gezelschap de nodige culinaire versnaperingen opgediend. Wij verzorgden de volledige organisatie van en de communicatie rond dit stijlvolle randevenement. Een bijzondere ervaring op een unieke locatie!

Een impressie van het evenement? Kijk op www.zoutegrandprix.be.