Rentokil zit tussen de oren

Radiocampagne met Frans accent

Muizen, vlooien, kakkerlakken, vliegen. Je hebt ze liever niet in huis. Ongedierte is niet alleen vervelend, maar ook onhygiënisch. Het kan bovendien ernstige ziektes verspreiden. Om mensen daarop te wijzen en hen een oplossing aan te reiken, maakten we voor Rentokil Pest Control een radiocampagne die lekker in het gehoor lag.

De reeks van vier aanstekelijke commercials moest consumenten in Franstalig België (in Vlaanderen is de naamsbekendheid voldoende hoog) vertrouwd maken met de expert in ongediertebestrijding en hen naar de website leiden voor een afspraak.

De spotjes van 20 en 10 seconden waren in de eerste helft van juni te horen op Vivacité, Classic 21, NRJ en DH Radio. Kwestie van een zo ruim mogelijk publiek te bereiken. Beluister ze hiernaast.

Online bannering in cartoonstijl

De radiocampagne kreeg nog een staartje in de vorm van drie geanimeerde webbanners. Irritante muizen, vieze kakkerlakken, vervelende duiven? Met Rentokil Pest Control - en het cursorpijltje of computerhandje - ben je er zo vanaf! De cartoonstijl gaf de banners een sympathieke toets.

Meer over deze campagne binnenkort in Update Magazine en op deze website.