Firestone Building Products
Fabrikant van rubberen dakafdichtings- en waterdichtingssystemen

Firestone Building Products maakt deel uit van de Bridgestone groep, wereldwijd de grootste fabrikant van banden en rubber ter wereld. Het heeft al meer dan 30 jaar een uitstekende reputatie op het vlak van rubberen dakafdichtings- en waterdichtingssystemen voor industriële, commerciële en residentiële toepassingen. Het hoofdkantoor voor Europa, Azië en het Midden-Oosten is gevestigd in Brussel, België. Vanuit dit kantoor worden de Firestone-klanten in Europa, Azië en het Midden-Oosten ondersteund in diverse domeinen zoals Marketing, Sales, Technisch, Logistiek en Training. Daarnaast heeft Firestone Building Products regionale kantoren in Peking (China), Bratislava (Slovakije) en Manchester (VK).

www.firestonebpe.com

De website zet bezoekers centraal door content gebruiksvriendelijk en functioneel aan te bieden en hen de kans te geven zich eenvoudig te converteren
Ook mocht de responsive upgrade niet ontbreken

Firestone upgradet website

Het gaat snel in de digitale wereld. Voor bedrijven is het daarom een must om hun website up- to-date te houden en te zorgen dat het een sterke en gebruiksvriendelijke lead generating tool blijft .
Voor Firestone Building Products houden wij zo al jaren de vinger aan de pols.
D'M&S zorgde voor een website waar content en functionaliteit centraal staan.