Elke twee jaar deelt Stichting tegen Kanker Grants uit aan wetenschappers die een belangrijke bijdrage leveren aan het onderzoek tegen kanker. Dit jaar doopte ons eventteam deze prestigieuze gelegenheid om in een stijlvolle awardceremonie. Een schot in de roos.

De Cancer Research
Awards

Stichting tegen Kanker speelde al een tijd met het idee om een awardceremonie te houden om zo de uitreiking van haar Grants aan de geselecteerde laureaten nog meer kracht bij te zetten. Als event- en communicatiebureau namen wij de volledige organisatie van het evenement voor onze rekening. Maar daar bleef het niet bij.

Offline en online
communicatietools

Een awarduitreiking vraagt om de juiste communicatie, die we doortrokken in offline en online communicatietools. We ontwikkelden een origineel conceptbeeld en gebruikten dit in de uitnodigingen, op de cover van het laureatenboek én online op het registratieplatform. Hier konden de gasten zich met een unieke code inschrijven voor het event.

Een boeiend evenement

En hoe verliep het event? Voor de locatie hadden we het Brussels meeting centre SQUARE uitgekozen. Daar ontvingen we 250 gasten, waaronder Maggie De Block. De presentatie van de awardceremonie lag in handen van VRT-presentatrice Goedele Devroy en RTBF-gezicht Patrice Goldberg. Scala, het populaire meisjeskoor van de Kolacny-broers, zorgde voor de muzikale noot. We voorzagen ten slotte ook gezonde animatie in de vorm van een watertasting.

And the winner is ...

Op het einde van de avond werden de winnaars bekendgemaakt en werd de 21,6 miljoen euro van gulle donateurs verdeeld over de 74 laureaten. De perfecte afsluiter van een vlekkeloos georganiseerd en optimaal gecommuniceerd evenement.