Proxelli is een van de topmerken uit het assortiment van Sinelco, de internationale distributeur van professionele kappers- en schoonheidsproducten. Om de haardrogers, stijltangen en trimmers te laten shinen, haalden onze designers al hun packaging skills boven en organiseerden we in onze studio een fashion fotoshoot.

Verpakkingen krijgen high-end look-and-feel

Als je naar de kapper gaat, is de kans groot dat je haar wordt gedroogd met een Proxelli. De haardogers zijn immers ontworpen en getest door professionals. Om de kwaliteit van de producten extra in de verf te zetten in de groothandel, namen wij de verpakkingen onder handen en gaven ze een high-end en trendy uitstraling. 

Veel meer dan een mooie doos 

Afhankelijk van de collectie ontwierpen we een hele reeks verpakkingen voor de Proxelli haardrogers. Nu eens in stijlvol zwart voor de standaard editions, dan weer met zachte kleuraccenten voor de Maya-collectie of met een streepje goud voor de X-Mas edition van de Mila-droger. Maar altijd in een design waarop het product en de voordelen duidelijk en met de nodige klasse in het oog springen.

Onze grafische inbreng beperkte zich niet tot het vormgeven van de verpakking. Ook de manuals in de doos kregen een update en zien er nu weer typografisch top uit.

Fotomodellen voor de lens

Om de Proxelli-haardrogers met het nodige cachet te lanceren in de media, organiseerden we een fashion fotoshoot met topmodellen. Die vond plaats in onze eigen studio. Make-up, outfits, styling, … Stiliste Indira Cardinaels en fotograaf Jeroen Hanselaer verzorgden het hele plaatje, met de focus op het mooie gestylede haar natuurlijk. Proxelli-perfect!