Voor EnergyVision, een pionier in hernieuwbare energie en een voorganger in de energietransitie, was de keuze voor een digitaal jaarverslag een nobrainer. Maar hoe vertaal je een papieren rapport naar een digitale, makkelijk raadpleegbare variant? Daar staken onze developers graag hun energie in.

Dynamisch digitaal document

EnergyVision is gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van duurzame energieoplossingen voor bedrijven, overheden en particulieren. EnergyVision heeft als missie om de energietransitie te versnellen en de CO2-uitstoot te verminderen. Sla er het jaarverslag op na, en je ziet meteen waar het naartoe wil en wat die duurzaamheidsambities opleveren.

Van drukwerk naar digitaal

 Het was voor EnergyVision dan ook een logische stap om het jaarverslag, dat (verplicht) op papier wordt uitgegeven, eveneens online beschikbaar te stellen voor zijn investeerders, partners en medewerkers. Zij kunnen het vandaag raadplegen in een digitale versie op de website.En dat gaat makkelijk. Dankzij de duidelijke en vlotte navigatie, een verfrissend design en de dynamische weergave van tekst, beelden en cijfermateriaal leest de content aangenaam weg. Het digitale jaarverslag van EnergyVision is alvast een mooi voorbeeld van hoe wij onze klanten kunnen helpen om hun verhaal te vertellen op een manier die aansluit bij hun imago en doelstellingen.