Ges(t)ofisticeerde website
voor Concordia Textiles

Na een futureproof rebranding voor Concordia Textiles, een Belgische textielgroep, mochten we ook hun website in een nieuw jasje steken. Onze developers gingen er van naald tot draad mee aan de slag en zorgden voor een geslaagde make-over.

Drupal to the rescue

Na een uitgebreid overleg met de klant over de huidige website werd al snel duidelijk dat ze nood hadden aan een logische structuur en een beheersbaar contentmanagementsysteem (CMS). Onze websitebouwers ontwierpen bijgevolg de wireframes en het nieuwe design op basis van onze eerdere rebranding. Het resultaat? Een gestructureerde Drupal website met per markt en per productgroep een duidelijk overzicht. Ook een apart luik rond zowel Sustainability als Innovation – twee zaken waar Concordia Textiles zwaar op inzet – kon niet ontbreken.

Easy content management

Onze developers streefden naar een flexibel en gebruiksvriendelijke back-end zodat hun medewerkers heel makkelijk content aan de website kunnen toevoegen en aanpassen. Wij ondersteunden hen gedurende dit proces en hielpen later nog bij de ontwikkeling van enkele iconen. Kortom: de digitale transformatie van Concordia Textiles is ingezet en de next steps liggen al klaar!