Voor de organisatie van en de communicatie rond zijn jaarlijks evenement vertrouwt Assuralia graag op onze expertise en creativiteit. Dat was dit jaar niet anders. Met ‘vertrouwen’ als rode draad en een sterk én spectaculair programma slaagden we er opnieuw in een overtuigend event te organiseren, één dat nog lang zal blijven hangen…

Inhoudelijk sterk programma 

Assuralia is de Beroepsvereniging van de Verzekeringsondernemingen. 
Elk jaar nodigt het zijn leden-verzekeraars uit om een stand van zaken op te maken en de belangrijkste trends in de verzekeringssector te belichten. 
Voor de editie van 2022, die plaatsvond in The Egg in Brussel, was het thema: It’s all about trust. Dat liep als een rode draad door het programma. 

Ethische hacker in de spotlights

Naast de eigen sprekers was er een opvallende rol weggelegd voor ethisch hacker Inti De Ceukelaire. Cybersecurity is tenslotte brandend actueel én een grote uitdaging voor verzekeraars. Wij zorgden ervoor dat de 350 aanwezigen dankzij een feilloze technische omkadering de plenaire sessie geboeid konden volgen.

Visuele act verhoogt de sfeer

Voor de luchtige toets tussen de verschillende toespraken hadden we een aerial act voorzien. Twee acrobaten voerden een stijlvolle maar spannende show uit boven de hoofden van het publiek. Een vertrouwd beeld voor de aanwezigen. De act is nl. een knipoog naar het conceptbeeld dat onze creatieve teams hadden bedacht voor de It’s all about trust-communicatie.

Verzorgde receptie als afsluiter

Niet enkel inhoudelijk én visueel wisten we met dit partnervenement moeiteloos te overtuigen. Ook de culinaire afsluiter ging er vlotjes in. De verzorgde walking receptie bood de gasten de ideale gelegenheid om bij een hapje en een drankje na te kaarten en met vertrouwen het jaar tegemoet te zien.

Een personeelsfeest in Africa

Naast een evenement voor de partners van Assuralia organiseerden we in juni ook een personeelsfeest. Dat vond plaats in het vernieuwde Africamuseum in Tervuren (na sluitingstijd).

We ontvingen de medewerkers en hun partners in het museumrestaurant Bistro Tembo.
Hier konden ze, met zicht op het park en het statige gebouw, genieten van een heerlijk walking dinner en een streepje muziek. Als extraatje adden we ook rondleidingen met privégidsen voorzien. En of de gasten enthousiast waren over hun night at the museum.

Een geslaagde nocturne!