Een klein gebaar doet wonderen. Dat weet ook ABB. Om zijn werknemers te bedanken voor hun dagelijkse inzet en engagement organiseerde het technologiebedrijf een familiedag. Wij maakten er een evenement van waar iedereen reikhalzend naar uitkeek en nog lang, héél lang van kon nagenieten.

Event versterkt imago

Technologiespecialist ABB hecht veel belang aan een aangename werksfeer en gelukkige werknemers. Daarom bracht het dit jaar iedereen samen voor een ontspannende dag op een leuke locatie. Partner en kinderen inbegrepen, want ABB is een warm bedrijf met een goeie work-life balans. Een fijne familiedag kan dat imago alleen maar versterken.

Pret in het park

Om de familiedag in goede banen te leiden, vertrouwde ABB op het eventteam van Eventique. Zij maakten er een fantastisch dagje uit van naar dierenpark Pairi Daiza en zorgden dat jong en oud de tijd van hun leven hadden. Hospitality met verwelkoming aan de inkom, catering en animatie in een speciaal voor ABB ingerichte ruimte in het park… We namen de hele organisatie voor onze rekening.

Aangepaste communicatie

Om alle ABB medewerkers warm te maken voor de familiedag besteedden we extra aandacht aan de eventcommunicatie. Zo staken we de uitnodiging – nadat we eerst al een save the date hadden gemaild – in een originele harmonicaverpakking. Het girafontwerp was een schot in de roos. Het aantal inschrijvingen lag dan ook heel, héél hoog!
 

Aftermovie

En de dag zelf? Check de aftermovie op onze site en ontdek hoe het team van Eventique met vlag en wimpel erin slaagde van de familiedag een beestig leuke belevenis van te maken.