Wilink Selection linkt naar exclusief investeringsvastgoed

Verleidelijk vastgoed

Een goed gelegen nieuwbouwappartement met 1 of 2 kamers. Het blijft anno 2015 een interessante investering. Daarom biedt Wilink voortaan zijn uitzonderlijke vastgoedprojecten aan onder het ‘Wilink Selection’-label. Dat staat synoniem voor zekerheid, kwaliteit en rendement.

Een gloednieuwe responsive website volgde in het zog. Zo geven we de ‘partner in financieel advies’ een belangrijke tool in handen om investeerders te verleiden. Aantrekkelijk, eigentijds en to-the-point. Zo hebben we het graag.

Gerichte online promotie

Bij de ontwikkeling van het kwaliteitslabel en de website gingen we niet over één nacht ijs. Maar ook om het nieuwe concept in de markt te zetten, bundelden we al onze expertise.

Zo wordt Wilink Selection gepromoot op websites die vooral door de gedefinieerde (selecte) doelgroep worden bezocht. Intelligent banners plaatsen of real-time bidding, noemen we dat. Ook onze SEA- en SEO-skills pasten we toe om Wilink online maximaal in de kijker te plaatsen. Het zijn de bouwstenen van onze Performance Marketing-aanpak.

Offline geruggensteund

Ook offline geven we onze klant extra slagkracht. Met een stijlvolle en ad rem geschreven brochure en gedetailleerde fiche per vastgoedproject. Offlinetools die een handig opstapje vormen naar de volgende stapstenen van een investering. Kwaliteit, betrouwbaarheid, rendement en exclusiviteit vormen daarbij de rode draad. Net de waarden die we bij het uittekenen van de communicatiestrategie voorop plaatsten…

Meer over dit project leest u in het volgende nummer van Update Magazine.