Valesta vergroot de teamspirit

Event voor eigen talent

Valesta levert human resources diensten aan farmaceutische en biotechnologische bedrijven. Het rekruteert in het bijzonder wetenschappelijke profielen voor klinisch onderzoek.

Op zondag 7 juni had het evenwel alleen oog voor het talent van de eigen medewerkers. Die dag organiseerde de Belgische afdeling van de HR-groep haar allereerste personeelsevent. Omdat heel wat Valesta gedienden op locatie werken, en niet op het hoofdkantoor in Mechelen, kozen we voor een centraal gelegen en makkelijk bereikbare locatie: Domein Kattebroek in Dilbeek.

2pk, tandem en gps

Om 9 uur verzamelden de medewerkers van Valesta met hun partners in de Brusselse Rand. Na een licht ontbijt vulden de 80 deelnemers zelf hun voor- en namiddagprogramma in met twee van de drie aangeboden activiteiten: een rally met 2pk’tjes (met een stop aan het Kasteel van Gaasbeek voor een praktische rijtest), een tandemrally (met roadbook en behendigheidsproeven) of een gps-spel met foto- en video-opdrachten.

Om 13 uur was het etenstijd en werden alle groepen getrakteerd op een stevige barbecue en ijsjes. Daarna begon iedereen aan zijn tweede activiteit. De sportieve en zonovergoten dag werd afgesloten met tapas en bubbels.

Tijdens de afterdrink kregen de winnende teams van elke activiteit nog een fles champagne mee naar huis. Maar uiteindelijk, zo beklemtoonde ceo Piet Smet, was die zondag iedereen - en vooral de teamspirit - een winnaar. Schoon gezegd en een mooi punt achter een geslaagde dag!

Een impressie van dit evenement? Bekijk de moodmovie die we vanuit ons 2pk’tje maakten.