ROCKWOOL focust op de essentie

Inzicht in isolatie

Wat essentieel is voor de planeet, is essentieel voor ieder van ons. Daarom wil ROCKWOOL de wereld ervan overtuigen om voor steenwolisolatie te kiezen. Steenwol onderscheidt zich nu eenmaal door zijn duurzaam karakter. Het is de natuurlijke isolatielaag van Moeder Aarde, beschermt de woonomgeving van de mens en houdt het energieverbruik onder controle. Een win-winproduct, dus.

Met een eenvoudig, maar sterk beeld van (een doorsnede van) onze blauwe planeet maakten we consumenten, architecten en andere professionals in de bouwsector duidelijk waar het allemaal om draait: de noodzaak om duurzaam te isoleren, met een natuurlijk en 100% recycleerbaar product zoals ROCKWOOL steenwol.

Centraal op de beurs

ROCKWOOL onthulde zijn ‘wereldbeeld’ tijdens de Bouwbeurs in Utrecht, van 9 tot 13 februari. Bezoekers werden bij het binnenkomen van de expohal meteen getriggerd. Posters met de visual en slogan confronteerden de bezoeker met de duurzame boodschap van de isolatiespecialist en verwezen hen door naar de ROCKWOOL stand. Focussen op de essentie, heet dat.

Meer over dit project leest u binnenkort in Update magazine en op onze website.