ROCKFON in het wit

AWAP

Met Blanka heeft ROCKFON zichzelf overtroffen. De plafondtegels beschikken over alle intrinsieke ROCKFON eigenschappen, maar zijn daarnaast zichtbaar witter, makkelijker te installeren en duurzamer. Bovendien reflecteren ze het licht opmerkelijk beter.

Om klanten van deze kwaliteiten te overtuigen, organiseerde D’M&S Events in opdracht van de plafondplatenproducent in september een all white presentatie. Hiervoor bouwden we in één van de magazijnen van ROCKFON in Wijnegem een volledig witte ruimte, een sfeervolle white box. Meubilair, wanden, decoratie. Alles werd as white as possible gehouden.

Show en vonken

Het witte effect vergrootten we nog door ook de ROCKFON sprekers in wit pak te steken. De gasten werden in de namiddag ontvangen met een openingsreceptie.  Na de obligate toespraken - wij leverden de dynamische en verhelderende presentatie -, volgde dan de onthulling van de Blanka-plafondtegel. Dat ging met de nodige show en vonken gepaard!

Nadien konden de aanwezigen met eigen ogen de witheid van de tegel ontdekken (en vergelijken met producten van de concurrenten). Een rondleiding (met tour guides) in de fabriek en het training center leidde het einde van de werkdag in. Daarna was het tijd voor een stijlvol walking dinner met, natuurlijk, wit getinte gerechten. Een gepaste afsluiter voor een vlekkeloos georganiseerd evenement.

De volgende dag herhaalden we de Blanka-presentatie voor een beperkte groep van klanten.

Voor een impressie van dit evenement, bekijk de mood movie.