Pressworld zet exclusieve Ferrari in de spotlights

Exclusieve avant-première

Op woensdag 21 januari vond bij Ferrari-concessiehouder Francorchamps Motors Brussels een exclusieve lancering plaats. Het Italiaanse luxemerk stelde er in wereldpremière een speciale Tailor Made-versie van de F12berlinetta Tour de France 64 voor. Deze unieke bolide - er bestaat voorlopig maar één exemplaar van, maar kan op maat worden besteld - is een hommage aan de legendarische Ferrari 250 GTO van Lucien Bianchi en Georges Berger, in 1964 winnaar van de Tour de France Automobile.

Geslaagde persvoorstelling

Pressworld had voor dit persmoment een selecte groep van journalisten uitgenodigd. De persoonlijke aanpak en opvolging leverde daarbij een mooie return op. De onthulling van de superbolide kreeg zowel online (Clint, HLN, Autogids …) als in de klassieke media (VTM Nieuws, Kanaal Z, Fleet TV …) heel wat aandacht.

Na de avant-première kon het grote publiek de Argento Auteil grijze wagen met de mythische gele band over het koetswerk gaan bewonderen op het Dream Cars Salon in Brussels Expo. Daar is hij nog tot 25 januari een van de absolute blikvangers.