OMER. klinkt op nieuwe website

Traditie in eigentijds design

OMER. is het stokpaardje van familiebrouwerij Omer Vander Ghinste uit het West-Vlaamse Bellegem (Kortrijk). Daar, onder de kerktoren, wordt het populaire bier van hoge gisting met nagisting op de fles al vijf generaties gebrouwen volgens een traditioneel recept. En ook telkens door de oudste zoon, die tot op de dag van vandaag de naam Omer draagt. De nieuwe, drietalige website moest die rijke traditie en dat athentieke karakter van OMER. uitstralen.

Heldere structuur, straffe content

Oude foto’s en een sfeervol design trekken daarom meteen de aandacht op www.omer.be. De heldere navigatiestructuur en de opgefriste content maken de site toegankelijk en het verhaal van OMER. aangenaam om lezen – zowel op pc als op tablet en smartphone. Naast de geschiedenis vindt de bierliefhebber een pak meer informatie over het bier en de brouwerij, tal van recepten en een kalender met een overzicht van de OMER. events. In de ‘mediatheek’ kunnen ook verschillende promotionele tools worden gedownload: van het logo en afbeeldingen tot artikels die over het bier in de pers zijn verschenen. Kortom, straffe content die het blonde speciaalbier ook online een extra frisse afdronk geven.

Wenst u meer toelichting bij deze case of wilt u weten hoe we uw website kunnen versterken? Contacteer ons, geheel vrijblijvend, voor een afspraak.