Mitsubishi Electric viert 20 jaar

Sfeer- én smaaksensatie

Om zijn 20-jarig bestaan in België te vieren organiseerde de producent van warmtepompen, airconditioners en ventilatiesystemen een verjaardagsfeest in Brugge, vlak bij het Belgische kantoor in het naburige Loppem.

Als locatie waren de oude fabriekshallen van La Brugeoise uitgekozen. De voormalige industriële site ademde die avond de feelgoodsfeer van het bruisende New York: gele taxi aan de ingang, nightclubs op Broadway, de gezellige drukte, … Buiten stonden food trucks opgesteld rond ‘Central Park’. De eetkramen verwezen naar de verschillende stadswijken, maar waren tegelijk ook een knipoog naar de landen waar Mitsubishi Electric een fabriek heeft. Het menu was dan ook bijzonder divers: Thaise wok en Japanse sushi in China Town, Duitse Flammenkuche (Elzasserpizza) in het Meat Packing District, het Belgisch frietkot en de Schotse fish & chips in downtown Manhattan.

Feestzaal in Studio 54-stijl

Na de welkomstreceptie en de toespraken konden de meer dan 400 gasten proeven van de rijke New Yorkse keuken en werden ze getrakteerd op muziek. De bovenste verdieping van de zaal was daartoe speciaal ingericht in Studio 54-stijl – voor de gelegenheid omgedoopt tot Studio 20. Een optreden van de populaire coverband Les Truttes en een party met dj-set zorgden er voor de nodige ambiance tot in de vroege uurtjes.

Originele uitnodiging

Om de uitnodigingen naar zijn klanten, leveranciers en medewerkers in goede banen te leiden, koos Mitsubishi Electric ervoor e-mailings uit te sturen (van een save the date tot een reminder). Enige uitzondering: de ‘Diamond partners’ kregen een ‘personal invitation’ in de vorm van een vinylplaatje, een verwijzing naar het Studio 54-concept van het verjaardagsfeest. Alle registraties werden vervolgens naar een online platform geleid dat de gegevens van de gasten verzamelde. Na afloop werden hier ook alle foto’s en een video van de party op geplaatst, om iedereen te bedanken en nog even te laten nagenieten van een geslaagde avond. Check www.me-20-years.be.