Mides, Gevacon en Etalentis samen aan het feest

Het nieuwe Mides

Mides-Gevacon en Etalentis verzorgen al jaren de technische uitwerking van engineeringprojecten waarvoor ondernemingen intern niet over de nodige resources beschikken. Enkele maanden geleden bundelden de bedrijven hun krachten en fuseerden ze tot één groep: Mides. De huisstijl werd volledig geredesigned, een nieuw logo ontworpen en de communicatietools (online en offline) aangepast. Een conceptbeeld moest de expertise van de nieuwe groep extra in de kijker zetten, terwijl het personeelsfeest dit jaar een speciaal tintje kreeg.

Centrale locatie

Het nieuwe Mides heeft vestigingen in Roeselare en Geel, en satellietkantoren in Temse, Hasselt en Maastricht. Voor het eerste personeelsfeest na de fusie werd dan ook uitgekeken naar een geschikte centrale locatie, goed bereikbaar voor de meer dan 150 werknemers. De Theadrôme in Wilrijk bleek de perfecte oplossing. We legden drie bussen in die iedereen in zijn provincie ging oppikken en naar Antwerpen reed.

Awardshow

Het personeelsfeest was voor heel wat mensen de eerste keer dat ze elkaar ontmoetten. Om die kennismaking vlot te laten verlopen, kozen we voor een ontspannen dinner-awardshow formule.

In de loop van de avond werden 10 awards uitgereikt (serieuze en ludieke zoals de Distance Award voor de meest gereden kilometers, de Best Dressed Award, de Rookie Award voor de nieuwste nieuwkomer, de Workaholic Award enz.). De winnaars kregen een heuse ‘oscar’ en een ludieke prijs. Daarnaast werden ook de jubilarissen en de pas-gepensioneerden in de bloemetjes gezet.

Dankzij deze informele aanpak - en de ‘touch of gold’ dresscode - was de sfeer van begin tot eind vrolijk en harmonieus. De heerlijke gerechten en het copieuze dessertbuffet van Delicious Catering droegen daar zeker nog toe bij.

Rond 23.30 uur was het eerste personeelsfeest van de nieuwe fusiegroep afgelopen en keerden de gasten met een voldaan gevoel én een goed gevulde goodie bag huiswaarts.

Meer over dit evenement van D’M&S Events leest u binnenkort ook in Update Magazine.