Metagenics informeert over maagverkleining

Nood aan ondersteuning

Een maagverkleining is een ingrijpende maar efficiënte manier om overgewicht blijvend aan te pakken. Het is een courante ingreep die elk jaar zowat 10.000 keer in België wordt toegepast. Wat vele patiënten echter niet goed beseffen - en door artsen wordt erkend - is dat na zo’n operatie het lichaam dagelijks nood heeft aan extra vitaminen en mineralen. Daarom wil Metagenics vandaag zijn ‘bariatrisch’ assortiment van voedingssupplementen (BariNutrics) extra in de kijker zetten.

Voor arts en patiënt

De voedingssupplementen zijn verkrijgbaar in vier versies: BariNutrics multi, BariNutrics calciumcitraat, BariNutrics ijzer en BariNutrics vitamine B12 I.F. Het volledige gamma zit in een aantrekkelijk brand design, dat een kleurrijke, dynamische uitstraling combineert met een duidelijk medisch gevoel. Check ons ontwerp van het logo en de verpakkingen!

Om artsen vertrouwd te maken met BariNutrics ontwikkelden we in de nieuwe huisstijl een aantal praktische communicatietools. Dokters en gespecialiseerde centra kregen een presentatiebox met daarin een affiche en productleaflets (voor in de wachtzaal), de nodige documentatie en een sample van de vier producten. Daarnaast maakten we ook een aparte sampledoos met stalen. Ideaal om aan hun patiënten te geven. Voor meer informatie over het gamma verwezen we die laatsten door naar een informatieve folder en, natuurlijk, de website (www.barinutrics.eu/nl). Alle tools zitten in dezelfde stijlvolle en herkenbare vorm.

Wenst u meer informatie over deze case? Lees dan binnenkort Update Magazine en houd zeker onze website in de gaten.