Lease Car of the Year event: een futuristisch spektakel

Sterke winnaar

Het Lease Car of the Year event vond plaats op donderdag 21 april in de Proximus Lounge in Evere (Brussel). Voor deze feestelijke verkiezing van de beste leaseauto van het jaar ontving Alphabet meer dan 300 gasten, van klanten en leveranciers tot journalisten. Zij zagen de Opel Astra, de ‘auto van het jaar’, als overall winnaar uit de bus komen.

Visueel vuurwerk

Alphabet vertrouwde de organisatie van de awardshow al voor de vijfde keer toe aan D’M&S Events. Wij schakelden opnieuw een versnelling hoger en trakteerden de aanwezigen op een strak geregisseerd visueel spektakel.

Geïnspireerd door het thema ‘mobility of the future’ gaven we de locatie een originele en trendy make-over. Het geometrisch lijnenspel op vloer en wanden, de design verlichting en accessoires, het conceptbeeld dat we speciaal voor de gelegenheid hadden ontwikkeld, de outfits van de hostesses. Alles ademde dezelfde futuristische sfeer.

Als kers op de taart leverden we ook flitsende audiovisuele videofilmpjes en 3D-animaties die tijdens de show geprojecteerd werden op een buitenproportioneel groot scherm. Eye-candy met een overweldigend en intens effect!

De avond sloten we af met het traditionele walking dinner, het perfecte moment om na te praten over een geslaagd evenement – en vooruit te kijken naar de toekomst. De cocktailrobot gaf daarvan al een voorsmaakje…

Een impressie van dit evenement vindt u hier. Wenst u meer informatie over onze event aanpak? Contacteer ons voor een afspraak