Radio is een krachtig en tijdloos medium. Zelfs vandaag, met het alomtegenwoordige internet, blijft het een fantastisch instrument om mensen te bereiken, te inspireren, te sensibiliseren en… te converteren. Een radiocommercial opnemen in jouw marketingmix. We horen het graag!

Populair medium, groot bereik

De cijfers liegen er niet om. Radio is nog steeds een populair medium. De Vlaming luistert het meest naar de radio op het werk, thuis en in de auto. Maar ook online luisteren is in opmars! Volgens het CIM luistert 77,9% van de Nederlandstaligen dagelijks naar de radio, en dit gemiddeld 4 uur en 5 minuten. Wekelijks bereik je zelfs 90% van alle Vlamingen.

Een geslaagde radiocampagne is gebaseerd op een goed uitgewerkt mediaplan, een gedetailleerd scenario en professionele productie.

Perfecte match met online

Een crossmediale aanpak is altijd een goed idee en een radiocampagne past hier uitstekend in. Wens je merkbekendheid te creëren, leads te genereren of een andere boodschap uit te zenden? Een radiocommercial bereikt razendsnel een groot publiek. Wist je trouwens dat Google-onderzoek uitwijst dat een radiospot het online zoekvolume naar je product doet stijgen en dit met gemiddeld 33%?

Beluister enkele van onze inspirerende radiospots!

Bobbejaanland

Ook het plezantse pretpark van het land is soms al eens zot van een goeie radiospot.

Mise en Plage

Culinair genieten op het strand van Knokke-Heist. Dat klinkt goed... ook op de radio.

Brustor

Het leven volgens Brustor zonwering: promo, geserveerd met een glaasje wijn.

Danilith

Het zijn opendeurdagen bij Danilith en dat zullen bouwers geweten hebben!

Rombouts

Eenvoudig, sfeervol en helder. Dit is meer dan een lekkere radiospot.

Degroote

Vrachtwagen verkopen? Vanaf nu weet heel België: ga ermee naar wijkopenvrachtwagens.be.

Sterk scenario, professionele productie

Klinkt verleidelijk, maar hoe pak je dat het best aan? De meest doeltreffende radiospots zijn kort en krachtig. Plus: elke radiocampagne is gebaseerd op een goed uitgewerkt mediaplan, een scenario met een boodschap die jouw doelgroep aanspreekt én een professionele productie.

Meer weten? Contacteer ons en we bekijken samen welke radiostrategie bij je past.