Kleurenexplosie bij Agfa Graphics

Twee printinnovaties

Op Fespa in Keulen kon Europa voor het eerst kennismaken met de Jeti Tauro en de Jeti Mira. Beide innovatieve inkjet UV-plotters zijn speciaal ontwikkeld voor het hogere segment van de signmarkt. Ze leveren kwalitatieve grootformaatprints met een ongeziene kleurintensiteit. Daarnaast garandeert de Jeti Tauro in het bijzonder een hoge productiviteit. De Jeti Mira vlakbedprinter valt dan weer op door zijn uiterst veelzijdig karakter.

Levendige kleuren

Die unique selling propositions zetten we recent extra in de verf met vier krachtige beelden: twee voor de Jeti Tauro en twee voor de Jeti Mira. Telkens staat een kleurrijk voorwerp centraal, zoals een lolly of smarties (Mira) en een bloem of windmolentje (Tauro).

Het ‘extremely vivid printing’ effect benadrukten we nog meer door als achtergrond een optische illusie te gebruiken. Het concept draait zo - letterlijk en figuurlijk - om levendige kleuren.

De dynamische beelden waren voor het eerst te zien op de stand van Agfa Graphics in Las Vegas en Keulen. Speciaal voor Fespa maakten we zelfs een XL-geveldoek dat de bezoekers al aan de inkom deed duizelen. Het visuele concept werd vervolgens uitgerold in andere communicatietools: van wereldwijd verspreide productbrochures, advertenties in verschillende talen en online banners.

Meer over dit en andere projecten die we voor Agfa Graphics hebben gerealiseerd, leest u binnenkort in Update Magazine en op deze website.