Ford Mondeo wint Lease Car of the Year

Oosters evenement

De Lease Car of the Year 2015 verkiezing stond dit jaar in het teken van Azië, een verwijzing naar de customer delight aanpak die Alphabet hoog in het vaandel draagt. De meer dan 400 genodigden werden dan ook met de glimlach ontvangen in het Aziatisch Paviljoen van dierenpark Planckendael. Geisha’s heetten er de vertegenwoordigers van de Belgische fleetsector en de automobielpers hartelijk welkom.

De wereldbekende Blue Elephant restaurantketen gaf het walking diner een verfijnde Thaise toets. Inclusief fortune cookies en warme handdoekjes.

De awardshow zelf vond plaats in een oosters geïnspireerd decor, met een videoprojectie van een bloeiende Japanse kerselaar als eyecatcher. Na afloop kreeg iedereen een pakje Fleur de Geisha thee cadeau. Hoeft het gezegd dat alle gasten delighted naar huis gingen?

En de award? Die was voor een Amerikaan: de Ford Mondeo kreeg zowel in het overall klassement als in de categorie Business+ de meeste punten van de jury.

Lifetime achievement award

Tot slot nog dit: naast de vlotte organisatie en de creatieve invulling zal deze 23ste editie vooral ook bijblijven door het afscheid van Jan van Roon. De Managing Director van Alphabet Belgium geeft op 1 juni de fakkel door aan Christel Reynaerts en kreeg een speciale lifetime achievement award uit de handen van Ed Frederiks, CEO van Alphabet International. Een mooie afsluiter van een geslaagde avond!

Meer over dit evenement van D’M&S Events leest u binnenkort ook in Update Magazine.