Eenvoudig te beheren website voor AZ Sint-Jan

Een moderne site voor een modern ziekenhuis

Het AZ Sint-Jan Brugge-Oostende AV is een ziekenhuis met een rijke geschiedenis. De eerste hospitaalzaal werd gebouwd rond 1150 en inmiddels telt het ziekenhuis 1.182 bedden. De specialisten bieden basiszorg tot zeer gespecialiseerde zorg op 3 verschillende campussen: Sint-Jan en Sint-Franciscus Xaverius in Brugge en Henri Serruys in Oostende. Ook op vlak van communicatie groeit AZ Sint-Jan. D’M&S kreeg de opdracht een efficiënte website te bouwen die zowel patiënten en bezoekers als personeel vlot naar de gewenste informatie leidt. Bovendien moest de klant zelf eenvoudig content kunnen aanpassen.

Websitebouw van a tot z

D’M&S werkte voor het project nauw samen met de interne ICT- en communicatiedienst van het ziekenhuis. Onze online experts ontwierpen, na een uitgebreide voorbereiding en analyse van content en opbouw door Living Stone, een nieuwe structuur. We verzorgden wireframing, design, SEO-copywriting, development en synchronisaties met handige tools zoals het agendasysteem, de labogids en het diensten- en artsenbestand. We maakten de website bovendien toegankelijk voor de verschillende diensten binnen het ziekenhuis. Nu kan elke afdeling zijn eigen content invoeren, aanpassen en verwijderen. Elke nieuwe of bewerkte pagina komt automatisch in een goedkeuringsflow terecht waardoor de aangewezen ‘webmasters’ volledige controle blijven houden over de website.

Een greep uit de nieuwe features

  • Spreekuur-agenda van individuele artsen
  • Uitgebreide labogids voor professionals
  • Versturen van wenskaarten naar patiënten
  • Uitgebreide zoekmachine (SOLR)
  • Downloadcentrum
  • Nieuwsartikelen & eventkalender

Sterke online tool

Op de moderne website is het vandaag aangenaam en efficient surfen. Elke doelgroep vindt informatie op maat en belandt snel op de juiste plek. Met deze ijzersterke tool versterkt AZ Sint-Jan zijn online aanwezigheid en prestaties maximaal! Neem een kijkje op: www.azsintjan.be