D’M&S, het Agentschap van de Toekomst

Innovatief platform

Living Tomorrow biedt een platform aan producten, diensten en technologieën die onze maatschappij in het komende decennium grondig zullen veranderen. Het brengt ondernemers samen in een innovatieve omgeving en stimuleert een voortdurende wisselwerking van vernieuwende ideeën.

Als partner van dit waardevolle project willen wij voortaan mee dat verschil helpen maken - en andere gangmakers van de toekomst inspireren. We verzorgen daartoe niet alleen de communicatie van Living Tomorrow zelf (de eerste campagne wordt binnenkort gelanceerd). Tijdens evenementen zullen we onze visie op innovatieve communicatie ook delen met andere bedrijven.

Nieuw adres

Om dat commitment to the future te onderlijnen, verhuist onze Brusselse vestiging alvast naar ‘het huis van de toekomst’… de ideale plek voor ‘het agentschap van de toekomst’! Het nieuwe adres: Indringingsweg 1, 1800 Vilvoorde (Brussel).

Alles over de campagnes die we voor Living Tomorrow ontwikkelen en onze bijdragen aan toekomstige evenementen, leest u in Update Magazine en op deze website. Voor een afspraak, contacteer ons hier.