D’M&S en Bos+ zorgen voor zuurstof

10 miljoen nieuwe bomen voor Vlaanderen

Bomen zijn van levensbelang voor mensen, planten en dieren. Ze geven ons letterlijk en figuurlijk de nodige zuurstof. De organisatie Bos+ zet zich in voor het behoud, het beheer én de uitbreiding van bossen. Hun doel? 10 miljoen nieuwe bomen planten in Vlaanderen. Deadline: 2020. Een mooi en noodzakelijk streven, vinden we bij D’M&S. Daarom schakelden wij begin 2017 onze klanten, prospects en medewerkers in en gaven hen de kans om een boom op naam te planten in Houthalen-Helchteren. 

Een ‘booming’ nieuwjaarsmailing en landingspagina

We stuurden een ludieke nieuwjaarskaart uit die onze klanten niet alleen een ‘booming New Year’ wenst, maar ze ook uitlegt hoe ze hun eigen boom kunnen planten. Door zich te registreren op www.planteenboom.be steunen ze niet alleen de actie, maar ‘boomen’ ze ook hun eigen merk.

128 x dankjewel van Bos+

Het resultaat van onze ‘booming’ direct mailingactie bleef niet uit. Maar liefst 75 bedrijven en 48 medewerkers schreven zich in. In totaal plantten we samen met Bos+ dus 128 boompjes. Een mooi resultaat voor D’M&S, maar vooral voor de Vlaamse bossen. Bos+ zegt 128x dankjewel!