Dejond, goed op weg naar meer visibility

Van alle metaalmarkten thuis

Wie metaal zegt, zegt Dejond! Dit Antwerps bedrijf levert non-ferrometalen, bouwsystemen en bevestigingssystemen aan zowel bouwprofessionals als particulieren. Van een enkel schroefje tot een volledige winkelinrichting, Dejond is van alle metaalmarkten thuis. D’M&S pakte eerder al hun website aan en nu staken we ook de vrachtwagens in een nieuw kleedje.

Out of the box branding

Dejond wilde op een creatieve manier zijn vrachtwagens gebruiken om reclame te maken. Dus géén nietszeggende slogans of saaie productshots, maar wel een opvallende trompe-l’oeil. En dat is precies wat ze kregen. De bache van de vrachtwagen lijkt opengeschoven en daarachter verschijnen buizen, profielen en andere metalen materialen. Zo zien voorbijgangers direct waar Dejond voor staat.

Van slim ontwerp tot straffe bache

D’M&S zorgde voor het volledige plaatje, letterlijk en figuurlijk. We stonden in voor ontwerp, fotografie en beeldmontage. Het resultaat? Een straffe trompe-l’oeil die heel wat bekijks heeft op de weg. En het mag gezegd: we zijn best een beetje trots op ‘onze’ vrachtwagens!

Een mooi ontwerp dat beter dan ooit laat zien waar Dejond voor staat.