De MIDES awardshow, shaken & stirred

Touch of Bond

Na het succes van de vorige touch of gold editie presenteerden we het jaarlijkse personeelsfeest van de MIDES groep opnieuw als een heuse red carpet awardshow.

Omdat de 120 gasten vanuit heel Vlaanderen naar Brussel waren uitgenodigd, hadden we twee bussen ingelegd. Die kwamen mooi op tijd in de hoofdstad aan en zetten de medewerkers met hun partner netjes af voor Hotel Le Plaza. Vooraleer ze de statige theaterzaal betraden, mocht iedereen poseren voor een fotoshoot met een exclusieve Aston Martin roadster. Een sterke binnenkomer!

Ludieke show

Na de champagne-aperitief werd de dinner-awardshow op gang geschoten met de nieuwe corporate movie. De daaropvolgende uitreiking van de prijzen was net als vorig jaar afwisselend serieus en ludiek opgevat. Zo was er een Healthy Award voor de fitste medewerker, een Safety Award voor de veiligste en een Rookie Award voor de nieuwste nieuwkomer. De Best Dressed Award ging dit keer naar iemand die zich speciaal voor de gelegenheid in een kilt had gehesen, een link naar de Schotse roots van James Bond.

Nadat de jubilarissen en de gepensioneerden in spe in de bloemetjes waren gezet, werd als klap op de vuurpijl via public voting nog een Special Award weggeven: een citytrip naar Rome (zie: Spectre, Bond). De gepaste afsluiter van een avond die alle aanwezigen een heerlijk shaken & stirred gevoel had bezorgd.