Altior tilt businesses naar een hoger niveau

Uitzonderlijk talent is niet altijd makkelijk te spotten op de arbeidsmarkt. Executive search kantoor Altior vormt de schakel tussen high-end managers- & directieprofielen en de bedrijven die naar hen op zoek zijn. Het bureau identificeert, benadert en evalueert deze kandidaten met maar 1 doel voor ogen: de business van hun klant naar een hoger niveau tillen. 

Iets waar wij ons, met onze slogan "Power up your brand" volledig in kunnen vinden. Onze creatieve en converterende communicatie heeft namelijk precies dezelfde focus. Altior geloofde in een match en klopte bij ons aan.

​De verbeelding overtreffen   

Voor elke opdracht een kandidaat vinden die de verwachtingen van de klant overtreft. Dat is de ambitie van Altior, in 2017 meer dan ooit. Wij vertaalden deze boodschap naar een passende slogan en 1 sterk beeld.

Dit doen ze door een grondige analyse van de organisatie, van de markt waarin de klant zich beweegt én van de bedrijfscultuur. Zo schept Altior een duidelijk beeld van de visie en strategie van hun klant. Vervolgens lichten ze de profielen door die in aanmerking komen en reikt Altior deze kandidaten, die bedrijven vaak zelf niet kunnen bereiken, aan.

Origami eenhoorn

De begeleidende visual van een origami eenhoorn zet die boodschap extra kracht bij. Een dynamisch en speels beeld van een mytisch wezen dat energievol op z'n achterste benen staat, klaar om de uitdaging aan te gaan en ieders verbeelding te tarten. 

Nieuw jaar, nieuwe huisstijl

Een nieuw jaar betekent ook een nieuwe stijl; eentje die volledig past bij Altior. Strak, tijdloos en klassevol, zoals het een bedrijf van hun standing betaamt. Die huisstijl hebben we meteen toegepast op de nieuwe Altior-website (www.altior.be) die ontworpen werd door D’M&S.

Let's aim higher in 2017. Het is iets wat we bij DM&S zeker en vast ook zullen doen.