Selectiekantoor Altior wilde zijn huisstijl in een nieuw kleedje stoppen én zocht een sterk, begeleidend corporate beeld. Een kolfje naar de hand van D’M&S! We ontwikkelden een nieuwe huisstijl waarin een hoofdrol is weggelegd voor de eenhoorn … 

Uitzonderlijk talent is niet altijd makkelijk te spotten op de arbeidsmarkt. Executive search kantoor Altior vormt de schakel tussen high-end managers- & directieprofielen en de bedrijven die naar hen op zoek zijn. Het bureau identificeert, benadert en evalueert deze kandidaten met maar 1 doel voor ogen: de business van hun klant naar een hoger niveau tillen. 

Iets waar wij ons, met onze slogan "Power up your brand" volledig in kunnen vinden. Onze creatieve en converterende communicatie heeft namelijk precies dezelfde focus. Altior geloofde in een match en klopte bij ons aan.

​De verbeelding overtreffen   

Voor elke opdracht een kandidaat vinden die de verwachtingen van de klant overtreft. Dat is de ambitie van Altior, in 2017 meer dan ooit. Wij vertaalden deze boodschap naar een passende slogan en 1 sterk beeld.