Het D'M&S eventteam heeft de voorbije weken niet stilgezeten. Het organiseerde een swingend bedrijfsfeest voor Pattyn, leidde de Aspex klanten naar de top, stak een uitverkochte Javascript conferentie in elkaar, kreeg hoog bezoek van mede-oprichter van Apple Steve Wozniak en speelde de finale van de kookbattle van Compass Group. Busy-busy. Onderstaande 5 events verdienen dus best wat extra aandacht. Oordeel zelf maar!

The Summer of 52 van Pattyn

Verpakkingsspecialist Pattyn had meer dan één reden om een feestje te bouwen. Twee jaar geleden opende het een gloednieuw hoofdkantoor in Brugge. Tegelijk ging CEO Paul Pattyn met pensioen en gaf hij de fakkel door aan zijn zoon en dochter. Ons eventteam leidde de feestelijkheden in goede banen en maakte er een spetterende Summer of 52-party van. Het zomers event bracht 300 werknemers en 100 internationale klanten terug in de tijd. Naar de zomer van 1952, het moment waarop opa Jean Pattyn het bedrijf oprichtte. Met palmbomen en muziek van Crazy Sir-G en de coverband Green Onions zat de sfeer er goed in. Al had dat wellicht ook veel te maken met de catering, cocktails en mocktails.

Compass Group speelt de finale

Na de kwart- en halve finales vond op 29 mei de eindstrijd plaats van de jaarlijkse 'Battle of the Chefs', een initiatief van Compass Group waarbij het haar beste keukenteams tegen elkaar laat strijden in een kookwedstrijd. De finale vond plaats in Tour & Taxis, waar 11 teams tegen elkaar uitkwamen. De 350 aanwezigen en de jury zagen hoe de deelnemers hun culinaire eer in 2 gerechten verdedigden.

 

Aspex event op topniveau

Aspex levert gepersonaliseerde cloud hosting diensten in België. Elk jaar nodigt het zijn business accounts uit voor een informeel event. Dit jaar vonden een 40-tal managers, op 29 mei, de weg naar Aspen Valley. Na een korte verwelkoming en de voorstelling van de nieuwste Aspex-software, was het woord aan een medewerker van Microsoft. Afsluitend gaf 'inspirator' Frank Wouters zijn grappige kijk op management. Natuurlijk was er ook actie voorzien, zo konden de deelnemers zich uitleven op de sneeuwbaan. De enkelen die de ski's liever niet aanbonden, konden zich helemaal laten gaan aan de pingpongtafel. Achteraf kon iedereen nagenieten, navertellen en netwerken tijdens een fijne après-ski en een gesmaakt walking dinner.

Howest organiseert uitverkocht JSConf 2018

Howest (Hogeschool West-Vlaanderen) organiseerde in mei voor de 4e maal JSConf. Het congres stond in het teken van programmeertaal Javascript en pakte ook dit jaar uit met talrijke sprekers uit binnen- en buitenland. Ons eventteam nam de organisatie voor zijn rekening, terwijl onze online marketeers de communicatie een buzz gaven. Resultaat: een uitverkocht congres met 40% meer deelnemers!

Mediafin en Steve Wozniak duiken in de toekomst

Op 15 mei vond het jaarlijkse New Insights event van Mediafin plaats. Het was de 10e editie - ook voor het eventteam van D'M&S. Om dat te vieren pakte de uitgeverij van De Tijd en L'Echo uit met een internationale topspreker: mede-oprichter van Apple en visionair Steve Wozniak.