Gaat Vogelbescherming Vlaanderen lopen met De Standaard Solidariteitsprijs? Stem mee!

Al meer dan 10 jaar roept De Standaard non-profitorganisaties op om zichzelf voor te stellen in een paginagrote advertentie die helder, pittig en origineel is. Een opdracht waar D’M&S in naam van Vogelbescherming Vlaanderen maar wat graag de tanden in zette. Onder het mom ‘Roofvogels zijn geen showbeesten’ ijveren we voor de afschaffing van roofvogelshows en roepen we de Vlaming op om roofvogels uit gevangenschap te houden in zijn gemeente. 

Een van de 24 gelukkigen

Dit jaar ontving De Standaard 126 advertenties van organisaties die mee wilden dingen naar de 15e Solidariteitsprijs. Vogelbescherming Vlaanderen was een van de 24 gelukkigen die tussen maandag 10 juli en vrijdag 11 augustus advertentieruimte kregen. In die periode verscheen er elke dag een advertentie in De Standaard en nu is eindelijk het moment aangebroken dat het publiek online kan stemmen op zijn favoriet. 

Geef jij je stem aan Vogelbescherming Vlaanderen?

De jury kunnen we niet beïnvloeden, maar jij kan van 11 t.e.m. 31 augustus wél een publieksstem uitbrengen op www.standaard.be/solidariteitsprijs en zo een steentje bijdragen aan roofvogelbescherming. Op 3 september weten we welke organisaties de juryprijs en de publieksprijs in de wacht slepen. Bij D’M&S duimen we alvast dat Vogelbescherming Vlaanderen hét prijsbeest van de Solidariteitsprijs wordt! Doe je mee?