Seton speelt al zijn troeven uit

Alles voor de veiligheid

Seton is een wereldspeler, gespecialiseerd in het produceren en verkopen van veiligheidsproducten, signalisatie en identificatie in bedrijfsomgevingen. Als onderdeel van de Amerikaanse Brady-groep heeft het buiten België vestigingen in 14 andere landen. Seton beschikt daarbij over een zeer uitgebreid en divers assortiment van meer dan 30.000 producten. Een bord, sticker of etiket met een pictogram naar keuze? Seton heeft het!

Beeld op het bord

Toen Seton ons vroeg om een corporate beeld te ontwikkelen, hadden we al snel een antwoord klaar. We bedachten een conceptvisual die de link legde met het gezelschapsspel Trivial Pursuit. Het taartje met de verschillende blokjes, waarvan elk blokje een andere productcategorie voorstelde, was het perfecte symbool voor het allesomvattende Seton aanbod. Er is geen vraag waar Seton geen antwoord op heeft, zoals nu duidelijk uit het beeld af te leiden valt. De nieuwe corporate visual werd al gebruikt in e-mail signatures en zal ook in andere communicatietools uitgespeeld worden.

Vraagt u zich af hoe we uw corporate communicatie anders kunnen invullen? Wenst u meer informatie over onze aanpak? Contacteer ons voor een afspraak en een antwoord.