Secretary Plus opent TalentLab

Award wordt Lab

TalentLab is de opvolger van de Young Potential Award. Met deze onderscheiding biedt Secretary Plus al enkele jaren een springplank aan getalenteerde jonge starters die een carrière als ‘management assistant’ beogen. Het hele concept en de communicatie errond werden recent grondig bijgestuurd. Alles met de bedoeling om nog meer jongeren te bereiken en te activeren, en uiteindelijk nog beter een schakel te vormen tussen het onderwijs en het bedrijfsleven.

TalentLab is vandaag een volwaardige masterclass for young potentials. In het labo krijgt een select groepje van 12 deelnemers één week trainingen, workshops en teambuildingactiviteiten. Ze leren er solliciteren, scherpen er hun soft skills (assertiviteit, communicatieve vaardigheden …) aan en krijgen meer inzicht in hun persoonlijke ambities en interesses. Na TalentLab krijgen ze vrijblijvend de kans om via Secretary Plus of Outsourcing Solutions, een onderdeel van Secretary Plus, in het bedrijfsleven te stappen. Een verleidelijk aanbod dat talentvolle en gedreven jongeren zeker aanspreekt.

Online & offline activeren

Onze teams zetten alvast mee hun schouders onder dit project. We bedachten de naam en de baseline, en maakten van de website dé plek waar kandidaten voor de masterclass zich konden informeren en registreren. De site zelf, www.stapinhetbedrijfsleven.be, gaven we een jong design, een heldere structuur en dynamische feel. Alle praktische info en het programma is er in enkele scrollbewegingen terug te vinden. Via flyers, uitgedeeld op campussen van hogescholen, gaven we het initiatief bovendien extra bekendheid en overtuigden we de doelgroep nog meer om een vliegende carrièrestart te nemen.

Inschrijven voor TalentLab kan tot 6 maart. Over de resultaten en het verdere verloop leest u binnenkort alles op onze website. We houden u op de hoogte.