Nieuwe website EXMAR uit de steigers

Aantrekkelijk en overzichtelijk

De website is voor EXMAR een belangrijke communicatietool. Het is de plaats waar wie meer wil weten over het reilen en zeilen van de scheepvaartgroep alle informatie terugvindt.

Vandaag oogt die website aantrekkelijker en overzichtelijker dan ooit. Op de homepage ziet de bezoeker in één oogopslag - in woord en beeld - waar EXMAR voor staat en mee bezig is. De afdelingen worden er duidelijk voorgesteld en de recentste nieuwsberichten gepost. Een dagelijks geactualiseerde stock quote module geeft dan weer de evolutie van het EXMAR-aandeel weer. Interessant voor investeerders.

Extra functionaliteiten

Maar de vernieuwde site heeft natuurlijk nog meer te bieden.

Wie dieper wil graven in de geschiedenis van de onderneming kan dat voortaan aan de hand van een handige scroll-tijdslijn. In het nieuwscenter worden alle documenten (jaarverslagen, brochures …) gecentraliseerd, terwijl de vlootlijst een helder en up-to-date overzicht geeft van alle schepen die voor EXMAR over de wereldzeeën varen.

Dankzij de aangepaste navigatiestructuur is het voor de bezoeker een fluitje van een cent om snel de juiste content te vinden. Welk toestel hij ook gebruikt. Laptop, tablet of smartphone. De site past zich automatisch aan de grootte van het scherm aan. Testen? Ga naar www.exmar.be.