Mak op nieuwjaarsreceptie Mediafin

Topevenement, strakke planning

Een topevenement, met een toonaangevend publiek en een bekende spreker op het programma, vraagt altijd een strakke organisatorische planning. Het onthaal (met scanning en badges), de security, de uitrusting van de zaal (met de nodige signalisatie, klimatisatie en branding), de technische omkadering van de lezingen. Zelfs na acht jaar en een locatie die geen geheimen meer heeft, lieten onze event managers niets aan het toeval over.

Toen om 18.30 uur de deuren van de nieuwjaarsreceptie van Mediafin, uitgever van De Tijd en L’Echo, en KBC opengingen was alles dan ook klaar om er weer een hoogstaand evenement van te maken. Na het welkomstwoord van Dirk Velghe, general manager Mediafin, introduceerde Johan Thijs, ceo KBC Group, de gastspreker van de avond: Geert Mak. De Nederlandse schrijver gaf voor een volle zaal en in navolging van vroegere gerenommeerde keynote sprekers zoals Tomáš Sedláček, Gerard Mortier en Joaquín Almunia, zijn visie op de (woelige) toekomst van Europa.

Meer op het programma

Na de inspirerende en intrigerende high-profile lezing werden de aanwezigen uitgenodigd voor een feestelijke receptie met walking dinner. Een gesmaakt slot voor een geslaagd event. Maar zeker niet het einde, want de volgende Mediafin events zijn al in volle voorbereiding. Afspraak op de L’Echo & De Tijd Fund Awards & Investors Conference en het New Insights event met Chris Anderson?

Lees binnenkort meer over dit evenement in Update Magazine.