KBC Autolease op weg naar multimobiliteit

Van leasemaatschappij naar mobiliteitsprovider

Het wagenparkbeheer van de toekomst is duurzaam, flexibel en stressvrij. Daarvan is KBC Autolease overtuigd. In plaats van iedere werknemer standaard een bedrijfswagen aan te bieden, wil KBC Autolease de professionele mobiliteit verruimen met oplossingen op maat van de werknemer. Bijvoorbeeld door het gebruik van een (lease)auto te combineren met trein, tram, bus en/of fiets. Of door te kiezen voor een hybride of elektrische wagen. 

Stressvrij woon-werkverkeer

Een multimobiele leaseformule is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de werknemers. Zij kunnen hun eigen mobiliteitspakket samenstellen en zo de meest stressvrije manier van vervoer kiezen o.b.v. een toegekend budget. Dit laat ze toe om bijvoorbeeld de maandag met de auto naar het werk te gaan en de dinsdag de trein te nemen en files te vermijden. De juiste vervoersmix houdt werknemers tevreden, gezond en dus productief. 

Dé ontzorgingsoplossing voor HR

KBC Autolease is een van de grootste spelers op de autoleasemarkt in België en de ambitie is om dat ook te worden op vlak van multimobiliteit. Met deze allround mobiliteitsoplossing willen ze hun klanten volledig ontzorgen. Om bedrijfsleiders, HR-managers en fleetmanagers kennis te laten maken met dit innoverende concept, ontwikkelde D’M&S een corporate beeld dat een doorsnede laat zien van verschillende vervoersmiddelen. Onze communicatie-experts stelden voor om dit concept te gebruiken als basis voor een 24 pagina’s tellende brochure, die het concept multimobiliteit op een heldere manier uitlegt. Daarnaast realiseerden we ook een publi-reportage voor het tijdschrift HR Square en een aantal afgeleide advertenties. Door het multimobiliteit-concept op een duidelijke manier te communiceren via een mix aan offline kanalen, bereiken en activeren we de doelgroep optimaal.