Batibouw Communication Award voor Duco

DucoBox valt in de smaak

Het is een mooie traditie. Bedrijven die creatief en efficiënt omspringen met hun communicatie worden tijdens Batibouw in de spotlights gezet met de Communication Award. Uit de meer dan 1000 exposanten ging de Belgische ventilatiespecialist Duco dit jaar met de hoogste eer lopen. De campagne voor hun nieuwste ventilatiesysteem, de DucoBox, werd geprezen voor de opvallende beeldvorming en de duidelijke boodschap. Een efficiënt stukje communicatie dat bij de vakjury, samengesteld uit toonaangevende professionals uit de communicatie- en beurssector, sterk in de smaak viel.

Verhelderende visual

Om van de campagne een prijsbeest te maken, hadden we het complexe karakter van het ventilatiesysteem ‘voor een perfecte luchtkwaliteit in elke ruimte’ vertaald in een uiterst verfrissende en verhelderende visual. Dankzij het ‘groene beeld’ van een woning in de vorm van een paar longen begreep het publiek in één oogopslag over welke duurzame kwaliteiten en innovatieve eigenschappen de DucoBox beschikt.

In de lijn van de winnende campagnevisual, ontwikkelden we recent nog twee andere beelden. Daarmee wil Duco binnenkort de slimme en stille voordelen van zijn ventilatiesystemen extra in de kijker zetten. Benieuwd of die volgend jaar ook een award zullen opleveren…